Devir Mobilya Kiralama Dönemi!

Devir Mobilya Kiralama Dönemi!

Devir Mobilya Kiralama Dönemi!

Mobilya Kirala Q Well Grup şirketlerinden, Qwell Mobilya Kiralama ve Teknoloji Hizmetleri , “Üniversiteyi Öğrencilerine” Geleneksel Sosyal Sorumluluk 2. Projesini  Hayata Geçirmeye Devam ediyor..

Yola çıktığımız bu süreç içerisinde sunduğumuz hizmetlerle farklılığımızı ortaya koymaya devam ederken, benzersiz fırsatlarla insanların hayatına pozitif anlamda dokunmayı da ihmal etmiyoruz. Genç bir kuruluş olarak gençlerimize de fazlasıyla değer veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki ülkemiz adına; en parlak yarınlar ve aydınlık gelecekler, gençlerimize sağladığımız mutluluk ve huzurun sonucunda ortaya çıkacaktır.

Geçtiğimiz yıl Mobilya Kirala’nın desteği ile 40’a yakın Üniversite öğrencisi gence mobilya desteği sağladık.

Türkiye’de kiralama hizmeti veren ilk ve tek startup firması olarak, mobilya özelinde öğrencilerimize özel bir bağış kampanyasını geçtiğimiz sene gerçekleştirdiğimiz gibi bu sene tekrar gerçekleştiriyoruz. İstanbul içerisinde yaşayan; farklı şehirlerden gelmiş veya kampüse yakın bir bölgede yeni bir eve taşınmış, mobilya ihtiyacı olan öğrencilerimizi, Kendilerinin hangi mobilyalara veya ürün gruplarına ihtiyaçları olduğunu öğrenip, diledikleri tüm materyalleri bir yıl boyunca kendilerine ücretsiz olarak tahsis edeceğiz.

Mobilya ihtiyacı artık kiralanarak da karşılanabiliyor. Dünyanın birçok yerinde uygulanan mobilya kiralama modeli, kadın girişimci Ayla Şahanoğlu Ceyhan tarafından ülkemize taşındı.  “Geleceğimiz Gençler” felsefesinden yola çıkarak üniversiteyi kazanan sınırlı sayıdaki öğrencilerimizin evlerindeki ihtiyaçlarını karşılamak için “Mobilya Kiralama” ekibi müthiş destek paketleri hazırladı. Kampanyamızın amacı; Geleceğimize yön verecek, üniversiteye yeni başlayan, öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarına katkı sağlayarak hem onlara hem de eğitime destek vermektir.

 Bir gencin hayatına nasıl dokunduğunuzu Burak’tan dinleyin;“Ben Burak Takuş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisiyim. Ekonomik şartların bu kadar zor olduğu bir dönemde haliyle öğrenci olmak da büyük masraf isteyen bir şeye dönüşüyor ve bizleri zorluyor. Ne mutlu ki Qwell mobilya kiralama gibi şirketler var ve biz öğrencilere yardımcı oluyorlar. Odamı nasıl kuracağımı düşünürken Qwell mobilya kiralamayla tanıştım ve bana yardımcı olarak odama yatak, gardrop, çalışma masası gibi bir çok eşyamı çok kaliteli mobilyalar ile temin ettiler. Böylece hem biz öğrencilerin sırtımızdaki yükü hem de geleceğe olan umutlarımızı tazelediler.”

Daha fazla gencin hayatlarına dokunarak geleceklerine umut olmanın gururunu yaşıyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to top
Yeni içeriklerden ilk sen haberdar ol! Bildirimleri aç Teşekkürler