Yandex Kurumsal İletişim Etkinliği

Yandex Kurumsal İletişim Etkinliği

“Yandex Kurumsal İletişim Etkinliği için 2 Haziran’da Kemerburgaz’da Şahane bir Organizasyonla “Ürün ve Ekipman Kiralamalarını “ Gerçekleştirdik.

Yaz aylarına girilmesi ile birlikte pek çok kurumsal şirket kapalı alan yerine açık havada vakit geçirmeyi tercih eder hale geldi. Kurumsal Şirket Organizasyonlarınızda açık alanda Concept Ürünler Kullanarak Nasıl ve Neleri Kiraladığımıza dair örnekleri sizlerle paylaşıyoruz.

 

Kişi ya da kurumların sundukları ürün ya da hizmetleri hedef kitleleri ile buluşturmak için gerçekleştirdikleri etkinlerde MobilyaKirala olarak Tanıtım Çözümlerini üretiyor, marka yöneticileri ve etkinlik ajanslarıyla, tanıtım faaliyetlerinde kullanılan, hızlı kurulup toplanabilen, profesyonel ürünlerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Bireysel ve Kurumsal Etkinliklerinizde İhtiyacınız olan “Tüm Ekipman ve Malzemeleri Avantajlı Kiralama Seçenekleri ile Kiralayabilirsiniz.

Kiralama sektöründe, ürün çeşitliliği ve stok büyüklüğü yönünden kendi özel segmentinde liderliğini uzun zamandır sürdüren  , MobilyaKirala  olarak etkinlik bütçelerinin daha verimli kullanılabilmesi üzerine çözümler üretmeye devam ediyoruz.

Neden Kiralama?

Örneğin haftasonunda, dış mekanda 2 gün sürecek bir etkinlik planlanıyor.

Söz konusu ürünler, gelecekteki yıl içerisinde sadece bir ya da iki hafta sonu kullanılacak şekilde bütçeleme yapılıyor olsun.

 

Normal şartlarda bu ürünleri nasıl temin edebilirsiniz?

Tabii ki satın alarak.

Size bu Ürünleri satın almak yerine Markanıza özel olarak kiralayabileceğinizi söylesek?

Kiralama yapmaya karar verdiğinizde, satınalma içeren etkinlik bütçesinde %40-50 oranında tasarruf yapabileceğinizi biliyor muydunuz?

Bizce tasarruftan daha da önemlisi satın almak için yeterli bütçeyi ayıramayacağınız üst düzey profesyonel tanıtım çözümlerini kullanma şansı elde ederek, sunum kalitesini üst seviyelere taşıyacak, ilave insan gücüne sahip olarak, daha iyi mekanlarda etkinliğinizi düzenleyebileceksiniz.

Peki Neler Kiralayabilirsiniz?

Oldukça geniş ürün gamına sahip Mobilya Kirala’dan bazı örnekler; Oturma Grupları, Masa Sandalye ve Sehpalar,  Ofis ve Konferans Ürünleri, Dış Mekan Ürünler,  Fuar Kongre Etkinlik, Nişan Düğün, Kutlama, Dekorotaif  Ürünler ve Aydınlatma vb gibi ihtiyacınız olan her türlü ürünleri ve Ekipman ihtiyaçlarını Mobilya Kirala ile kolaylıkla Kiralayabilirsiniz!

 

Markaya özel  ürünleri kiralama hizmetini Türkiye’de böylesine geniş bir ürün grubuyla sadece  Mobilyakirala sunmaktadır. Düzenleyeceğiniz etkinliklerde Kiralama Seçeneklerimiz hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

DETAYLAR : 0850 888 32 32

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to top
Yeni içeriklerden ilk sen haberdar ol! Bildirimleri aç Teşekkürler