Bayim Olur musun ? Fuarındayız !

Bayim Olur musun ? Fuarındayız !

Türkiye; coğrafi konumu ve kıtalar arasında oluşturduğu köprü görevi açısından, bayilik ve franchise vermek isteyen uluslararası markaların öncelikli tercihi oluyor. Franchise ve bayilik ile büyümek isteyen, yeni iş ortakları arayan markalar, ülkemizin franchising alanındaki ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising Fuarı’nda girişimcilerle bir araya geliyor.

Bir çok farklı sektörden en iyi markaların yer aldığı Bayim Olur musun Fuarı’nın bu sene 20.’si düzenlenmekte. 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul – Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yatırımcı ve markaları buluşturmaya devam edecek olan fuarda Qwell Group bünyesinde yer alan mobilyakirala.com.tr, istersenkirala.com, qyatak ve qwellconcept gibi seçkin firmalarımızla biz de yer almaktayız.

Türkiye franchise sektörünün nabzının attığı bu devasa organizasyonda; yine Türkiye’de emsali olmayan girişimlerimizle yer almanın mutluluğunu yaşarken, tüm katılımcılara sunduğumuz konseptin inceliklerini anlatmak için sabırsızlanıyoruz.

Franchise ve markalı bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek çatı altında toplayan bu önemli fuarda yerimizi alarak; hizmet sektöründe faaliyet göstermeye niyet eden tüm katılımcılara, başta mobilyakirala.com.tr ve istersenkirala.com markalarımızın sunduğu en özel ayrıcalıkları anlatmak hedefindeyiz.

Bayiliğini almayı düşündükleri tüm dallarda; sektör fark etmeksizin diledikleri tüm hizmet araçlarını istedikleri süre boyunca kiralayabilecekleri bu benzersiz hizmeti sunarak, tüm yatırımcı adaylarına süreç içerisindeki ilk kolaylığı sağlayacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tüm katılımcıları, yatırımcı adaylarını ve misafirleri standımıza bekliyoruz. Kendilerine özel hazırladığımız en uygun ve avantajlı fırsatları kaçırmamalarını temenni ediyoruz. Görüşmek üzere.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to top
Yeni içeriklerden ilk sen haberdar ol! Bildirimleri aç Teşekkürler