T.C. Marmara Üniversitesi’ndeydik !

T.C. Marmara Üniversitesi’ndeydik !

Marmara Üniversitesi, ülkemizin en köklü eğitim kurumlarının başında gelmektedir. 16 Ocak 1883 tarihinde Hamidiye Ticaret Mekteb-i Âlisi ismi altında Ticaret ve Ziraat Orman ve Maadin Nezareti’ne bağlı olarak Cağaloğlu’nda İstanbul Kız Lisesi’nin arkasındaki bir evde eğitime başlamış olan Marmara Üniversitesi ilk mezunlarını (13 kişi) 1887’de vermiştir.

Okul;, 1959 yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi haline dönüşmüş, 1982 yılında gerçekleştirilen düzenlemelerle de Marmara Üniversitesi adıyla Türk Yükseköğretim Kurumları arasındaki yerini  almıştır.

Türkiye’nin bilimsel birikimine yaklaşık 3300 öğretim elemanı  ve 80.000’nin üzerinde öğrencisiyle katkıda bulunan Marmara Üniversitesi; Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Arapça’dan oluşan 5 dilde eğitimi bünyesinde toplayan ilk ve tek üniversitedir.

Biz de mobilyakirala.com.tr olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar, kendi alanımızda ilk ve tek olmaya devam ediyor, sunduğumuz en ayrıcalıklı hizmetlerle binlerce insanın hayatına dokunuyoruz.

İlklere imza atan bir startup olarak ilklere adını yazdırmış Marmara Üniversitesi’nin Göztepe yerleşkesinde keyifli bir reklam kampanyası başlattık.

Uzun yıllardır kampüs içerisinde hizmet veren Altıgen Cafe ile yaptığımız işbirliği vasıtasıyla, öğrencilere özel hazırladığımız en ekonomik teklifleri doğrudan kendileriyle buluşturmayı hedeflemekteyiz.

Şehir dışından gelerek, eğitim hayatını devam ettirebilmek için İstanbul’a yerleşen veya kampüse yakın konumda bir eve çıkan öğrenci arkadaşlarımıza özel hazırladığımız birbirinden avantajlı öğrenci paketleri sayesinde, ihtiyaçlarına uygun tüm ürün gruplarını kendileriyle buluşturmayı amaçlıyoruz. Tüm öğrencileri, www.mobilyakirala.com.tr sayfamızı incelemeye ve kendilerine özel hazırladığımız, en ekonomik ev paketlerimizi incelemeye davet ediyor, eğitim hayatlarında, kendilerine başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to top
Yeni içeriklerden ilk sen haberdar ol! Bildirimleri aç Teşekkürler