Öğrenci Yurdundan Öğrenci Evine Taşınmak!

Öğrenci Yurdundan Öğrenci Evine Taşınmak!

Çoğu insan üniversite döneminin hayatının en iyi keyifli yılları olduğunu söyler. Özgür yaşama atılan ilk adım olan üniversite hayatı birçok öğrenci için yeni bir şehir, yeni arkadaşlıklar demektir. Öte yandan bu dönem hayata yeni atılan birçok genç için parasal açıdan ailelerine bağımlı olduklarından belirli zorlukları da beraberinde getirir.

Üniversite Yurdundan, Öğrenci evine geçiş

Öğrencilerin büyük kısmı ilk bir iki yıl için üniversite yurtlarını tercih eder. Öğrenci yurtları potansiyel ev arkadaşlarını tanımak için en iyi seçenektir. Takip eden yıllarda genel eğilim bu arkadaş ile ev kiralamaktır. Yurttan eve taşınmak keyifli, heyecan verici fakat birçok maliyeti beraberinde getiren zor bir süreçtir. Burada en büyük gider kalemini eve alınacak mobilya ve beyaz eşyalar oluşturur. Bu noktada öğrenciler iki farklı seçenek doğrultusunda hareket ederler.

İkinci el mi, yeni eşya almak mı daha avantajlıdır?

En belirgin seçenek yeni mobilya ve beyaz eşyalar almaktır. Fakat bu her zaman en pratik seçenek değildir. Yeni mobilya almak birçok insan için pahalı bir seçimdir. Hayatlarının belirli bir döneminde kullanacakları ürünler için ciddi faturalar ödemek durumunda kalırlar. Bu seçenek ortalama gelir seviyesindeki aileler için maliyetli bir seçenektir. Diğer bir seçenek de tüm ürünleri ikinci el almaktır. Bu seçimde de insanlar daha önce başkaları tarafından kullanılmış, tabir-i caizse ikinci baharını yaşayan ürünleri kullanılmak durumunda kalırlar. Üstelik her iki seçenekte de eğitim süresinin sonunda bu mobilya ve beyaz eşyaların ne olacağı ciddi bir soru işaretidir.

Öğrenci Evine çıkmanın en kolay yolu: Eşya Kiralama!

Mobilyakirala.com.tr tüm bu sorunlara kökten bir çözüm getiriyor. Bu yenilikçi iş modeli ile pahalı faturalar ödemek, ömrünü doldurmuş mobilyalar kullanmak veya eğitiminiz bittiğinde mobilyanızı ne yapacağınızı düşünmek zorunda kalmazsınız. Dilediğiniz ürünü dilediğiniz süre boyunca kiralayarak kiralama süreniz sonunda kolayca iade edersiniz. Ayrıca tüm eşyaların ödemelerini aylık olarak yapacağınız için tek seferde ciddi bir ödeme yapmak zorunda kalmazsınız. Bir öğrenci evi döşemek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Mobilyakirala.com.tr, muhteşem kanepelerden, konforlu yataklara; beyaz eşyalardan yemek takımlarına, çalışma masası ve sandalyesinden sayısız tasarım stilinde bulunan aksesuarlara kadar evinizde ihtiyaç duyacağınız her ürünü size sunuyor. Eviniz için benzersiz bir tasarım oluşturmak için web sitemizi veya mağazalarımızı ziyaret edin veya 0850 888 32 32 numaralı çağrı merkezimizden bizimle iletişime geçin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to top
Yeni içeriklerden ilk sen haberdar ol! Bildirimleri aç Teşekkürler