PANDEMİYLE BİRLİKTE DEĞİŞEN ÇALIŞMA ŞARTLARI VE HOME OFFICE

PANDEMİYLE BİRLİKTE DEĞİŞEN ÇALIŞMA ŞARTLARI VE HOME OFFICE

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve iletişim imkânlarının artması ile birlikte esnek çalışma saatleri, kısaltılmış iş saatleri, evden çalışma ve benzeri yeni yöntemlerin çalışma hayatında uygulanmaya başladığını görmek mümkün. Özellikle beyaz yakalı çalışanlar işte kendilerine özerklik tanınmasını ve çalışma saatlerinde esneklik sağlanmasını talep etmekteler.

 

Coronavirüs’ün de pandemi haline gelerek salgın hastalığı olarak tüm Dünyayı etkisi altına alması sonucunda işletmeler, kurum ve kuruluşlar için evden çalışma konusunu tekrar gündeme getirmiş oldular. Pandeminin etkisinin ikinci yılında ise Türkiye’de ve dünyada bir çok şirket, evden çalışma kararını gerçekleştirmiş durumdadır..

 

Bu esnek çalışma metodu ve uzaktan yürütülen iş operasyonları yeni bir konseptin oluşmasına ve yaygınlaşmasına sebebiyet verdi. Adına Home office dediğimiz bu çalışma konsepti, evin bir bölümünü ofis olarak kullanarak evden çalışma imkânı tanımaktadır. Günümüzde de en cazip çalışma koşullarından biri olarak görülüyor. Özellikle de İstanbul, Ankara veya İzmir gibi büyük metropollerde trafikte uzun saatler sıkışmak yerine, evde doğrudan işin başına geçmek ve artan zamanı özel yaşama ayırabilmek çoğu kişinin rüyası haline gelmiş durumdadır.Home ofis çalışma tarzları

 

İnsanların kendi yaşam alanlarında kurdukları ofis hayatını şekillendiren mobilya araç ve gereçleri de tam olarak bu noktada ön plana çıkıyor. Kendi yaşam alanınızın içerisinde kendinize uygun en ergonomik mobilyaları belirleyip düzeninizi oluşturmak ortopedik ve sağlıklı bir yaşam alanı yaratmanın yanı sıra iş verimliliğini de artıran önemli bir seçim gibi duruyor. Ancak şartların ve durumların hızla değiştiği günümüzde; insanlar belirsiz bir süreç için büyük bedeller ödeyerek geçici düzenler oluşturmaktan haklı olarak kaçınıyorlar.

 

Mobilyakirala.com.tr olarak bu perspektifte müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak çözümleri çeşitlilikle sunmaktayız. Evden veya uzaktan, esnek çalışma standartlarına uygun ‘yeni normal /home office’ ürün gruplarını avantajlı fiyatlarla sağlayarak, tüm müşterilerimize yeni seçenekler sunuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to top
Yeni içeriklerden ilk sen haberdar ol! Bildirimleri aç Teşekkürler