SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK EKSENİNDE MOBİLYA KİRALAMA

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK EKSENİNDE MOBİLYA KİRALAMA

Günümüzde tükenen kaynakları korumak, sera gazı emisyonlarını azaltmanın yollarını bulmak ve iç mekânı zehirli kimyasallardan arındırmak önem verilmesi gereken bir sorumluluk halini almış

durumda. Ekolojik sistemin ve yaşanabilir bir geleceğin yaratılması için sürdürülebilir çevre politikalarına önem vermek bugün için en önemli gündemi oluşturmakta.

Sürdürülebilir çevre politikaları, dünyada tüm disiplinlerin merkezine aldığı bir konu haline gelmişken mobilya sektörü özelinde de durum aynı şekilde gelişmekte ve ciddiyetini korumaktadır.

Hammadde, üretim ve lojistik alanında titizlikle çözümler aranmaya devam ederken, mobilya sektöründe de birçok kurum yapıdan başlayıp en ufak ölçek olan mobilyalara kadar inovasyonlar geliştirmekte. Yapı ölçeğinde düşünüldüğünde daha inşa aşamasından başlaması gereken sürdürülebilir yaklaşımlar iç mekân tasarımlarında ve mekanların içinde kullanılacak mobilya tasarımlarına kadar ön planda tutulması gereken önemli bir nokta haline geldi.

Artan nüfus, tükenen ve tükenmeye yüz tutmuş kaynaklar ve canlıları korumak için tüm dünya sürdürülebilir mobilya üretimine önem vermektedir. Sürdürülebilir yaklaşımlar tüm dünyanın önem verdiği bir konu haline gelmişken, bu konuyu desteklemek adına çeşitli adımlar atılmaya başlanmış durumda.

Sürdürülebilirlik kavramı doğaya verilecek en az zararı tanımlamaktadır. Biz de mobiyakirala.com.tr olarak bu felsefe ile hareket etmekte; Türkiye’de ilk ve tek temsilcisi olduğumuz mobilya sektöründe, kiralama konseptini her geçen gün daha çok şehre yaymaya devam ediyoruz. Sınırlarımızı genişletiyor, öncüsü olduğumuz fikrimizi müşterilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to top
Yeni içeriklerden ilk sen haberdar ol! Bildirimleri aç Teşekkürler