YAZ SEZONU İÇİN FARK YARATACAK TASARIM ÖNERİLERİ

YAZ SEZONU İÇİN FARK YARATACAK TASARIM ÖNERİLERİ

 Yaz sezonunu karşılamaya hazırlandığımız şu dönemde hepimizin aklında ortak sorular mevcut. Yazlık evimizin tasarımı ile birlikte kısa bir süre de olsa şehirden uzaklaştığımız bu keyifli süreçte en konforlu seçimleri yapabilmek aklımızdaki soru işaretlerini oluşturuyor. Çoğumuz muhtemelen geceleri yatarken, deniz esintisini karşılayan verandamızın keyfini düşünürken uykuya dalıyoruz. İşte bu yüzden sizler için derlediğimiz stil ve tasarım önerilerimize göz gezdirmeniz yaz sezonunu olduğundan keyifli geçirmenizi sağlayacak.

 

İşte, yaz evlerinde tasarım fikirleri konuşulunca aklımızda ilk canlananlar! Her birini kendi tarzınıza göre uyarlayıp, bu keyifli sezonu başlatmaya hazırsanız önerilerimizden bahsetmeye başlıyoruz.

Yaz evlerinde romantik, ferah ve şık havayı bir araya toplayan Country tasarımla başlayalım! Alaçatı otel ve evlerinin, Bozcada butik konuk evi ve tarihi Rum Evlerinin, Ayvalık’taki Rum mimarisinin olmazsa olmazı. Kesinlikle serin, hafif ve huzurlu! Evinizin tasarımına rahatlıkla uyarlayabileceğiniz bu ürünleri sitemizden inceleyebilir, dilediğiniz ürünü bulunduğunuz konuma rahatlıkla kiralayabilirsiniz.

Dışarıya açılan ve doğayı kucaklayan yazlıklarda, natürel materyaller kullanarak evinizi kocaman bir bahçeye dönüştürebilirsiniz. Zeytinliğe bakan müstakil bir evde veya üzüm bağlarına doğru uzanmış bir bağ evinde mi yaşıyorsunuz? Bambu koltuk takımı, hasır sehpa ve ahşap bir masayla ana öğeleri tamamlayıp konfor ve huzuru bir arada toplamak mümkün. Verandanıza düşünebileceğiniz örme salıncak ürün modellerimiz ile yazın keyfini sürmeye ise şimdiden başlayabilirsiniz.

Özellikle Japon mimarisinin şehir hayatımıza entegre ettiği minimal şıklığın geri çevrilemeyecek kadar estetik yansımaları günümüzde şehir yaşamından sahil ve kır hayatına da sıçramış durumda. Sonuçta şehirden kaçmamızın başlı amaçları arasında da zihnimizi boşaltmak ve ruhumuzu tazelemek gelmiyor mu? O yüzden minimal tasarımları yaz sezonunda değerlendirip, kullanmamız oldukça isabetli olacaktır. Sade, düz ahşap mobilyalar, serin bir his yaratacak metal detaylar ve desensiz aksesuar takımları ile ortaya harika bir terapi evi çıkarmış oluyoruz.

Üstelik yukarıda sıralayıp tanımladığımız bu şık ve geniş ürün yelpazesine sahip tüm tasarım ürünlerine www.mobilyakirala.com.tr üzerinden ulaşabilir, dilediğiniz ürün ve ürünler hakkındaki detaylı bilgilere bizimle iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to top
Yeni içeriklerden ilk sen haberdar ol! Bildirimleri aç Teşekkürler